PRAKTIJK


VISIE


DOCTOR YOU CHOOSE

Donec hendrerit rutrum nibh, id egestas magna sodales a. Fusce feugiat velit eu ante blandit facilisis.


YOUR HEALTHCARE

Vestibulum imperdiet vestibulum laoreet. Integer elementum euismod ante sit amet elementum.


ALWAYS THERE FOR YOU

Mauris commodo lacinia nisi a fermentum. Donec risus magna, fringilla laoreet ullamcorper in, lobortis semper enim.


NURSING STAFF

Donec libero dui, dapibus non leo et, molestie faucibus risus. In fermentum tortor et posuere laoreet.


EMERGENCY SERVICES

Pellentesque sagittis neque neque, ac ultrices neque tempor a. In . tellus sollicitudin eu.


PREMIUM FACILITIES

Donec porta tellus ac purus eleifend faucibus sit amet eu eros. Donec cursus laoreet felis, a cursus erat finibus sed.Wie zijn wij?

VERLOSKUNDIGEN


https://www.verloskundigenderondevenen.nl/wp-content/uploads/2017/01/peggy-profiel-320x465.jpg

Verloskundige

Peggy Liefferink


Aliquam egestas, ipsum sed semper placerat, mauris ligula tempus ipsum, quis lacinia dui sem vitae purus. Quisque felis felis, facilisis eu maximus non, luctus ac dui.https://www.verloskundigenderondevenen.nl/wp-content/uploads/2017/01/marina-profiel-320x465.jpg

Verloskundige

Marina Kouwenberg


Aliquam egestas, ipsum sed semper placerat, mauris ligula tempus ipsum, quis lacinia dui sem vitae purus. Quisque felis felis, facilisis eu maximus non, luctus ac dui.https://www.verloskundigenderondevenen.nl/wp-content/uploads/2017/01/michelle-profiel-320x465.jpg

Verloskundige

Michèlle Kloosterman


Aliquam egestas, ipsum sed semper placerat, mauris ligula tempus ipsum, quis lacinia dui sem vitae purus. Quisque felis felis, facilisis eu maximus non, luctus ac dui.
WERKGEBIED


In de “natte hoek” van de provincie, omgeven door plassen en rivieren ligt de gemeente De Ronde Venen waar onze praktijk gevestigd is.

Het centrum van ons werkgebied wordt gevormd door Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen, met de omliggende dorpen Waverveen, Amstelhoek en De Hoef. Maar ook dames uit Botshol, Woerdense Verlaat, Nieuwer ter Aa, Abcoude en andere dorpen in de omgeving zijn welkom. Ben je woonachtig in één van deze dorpen? Meld je dan hier (klik naar het aanmeldformulier) aan.


KLACHTEN


Heb je een klacht? Blijf er niet mee rondlopen.

Hoe gaan we in onze praktijk om met klachten? Wat kun je doen als je ergens niet tevreden over bent? Lees verder als je meer wilt weten over onze klachtenregeling.

Vertel ons wat je dwarszit

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij je verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Zit je met vragen? Met twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Dan praten we er samen over en proberen we er snel iets aan te doen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar jij je prettiger bij voelt.

We maken graag een afspraak voor een gesprek

Het kan gebeuren dat we nét even geen tijd hebben als jij iets met ons wilt bespreken. Dat is vervelend. Maar we vragen je begrip hiervoor. Ons werk is niet altijd goed te plannen. Bevallingen lopen nu eenmaal overal dwars doorheen. We maken graag een aparte afspraak met je. Dan hebben we rustig de tijd om te praten.

Hulp nodig bij het melden van je klacht?

Vind je het prettig als iemand je helpt om de klacht in te dienen? Bel dan naar 0900 – 2437070 (€ 0,10 per minuut). Dat is het telefoonnummer van de afdeling Informatie en Klachtenopvang van Zorgbelang. De medewerkers van deze afdeling kunnen je meer vertellen over je rechten en adviseren je graag. Ze helpen je ook om het gesprek met ons aan te gaan als je dat moeilijk vindt. Of om een brief te schrijven over de klacht. Kijk op www.zorgbelang-nederland.nl voor meer informatie.

Als we er samen niet uitkomen: de bemiddelaar

We hopen natuurlijk dat het niet zover komt. Maar het kan gebeuren dat we er samen niet uitkomen. Als je dat wilt, kunnen we dan een ‘bemiddelaar’ om hulp vragen. Dat is een onpartijdig iemand die ons helpt om samen een oplossing te zoeken. Daar is hij of zij speciaal voor opgeleid. Het doel van de bemiddelaar is het vertrouwen tussen jou en ons te herstellen.

Voor een onafhankelijk oordeel: de klachtencommissie KNOV

Als je een onafhankelijk oordeel wilt, kun je je klacht indienen bij de klachtencommissie van de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV). Deze klachtencommissie onderzoekt en beoordeelt of je klacht gegrond is. Zo ja, dan zal de commissie ons vragen om onze dienstverlening aan te passen. Meer informatie over de klachtencommissie en de procedure vind je op internet: www.knov.nl. Of neem contact op met de klachtencommissie zelf:

KNOV Klachtencommissie
Postbus 2001, 3500 GA Utrecht
E-mail: evanmackelenbergh@knov.nl
Telefoon: (073) 689 18 90

Een klacht indienen kost niets

Aan alles wat hier besproken is, zijn geen kosten verbonden. Het kost je dus niets om met ons te praten over een klacht, ook niet als we daar een aparte afspraak voor maken. Ook de hulp van de bemiddelaar en klachtencommissie is gratis. Misschien wil je nog andere hulp inschakelen. Bijvoorbeeld van een advocaat, of van een arts voor medisch advies. Die hulp zal je dan wél zelf moeten betalen.

Meer informatie?

Uitgebreidere informatie over deze klachtenregeling voor verloskundige praktijken vind je op de website van de KNOV: www.knov.nl. Of kijk op de website van onze praktijk. Heb je geen internet? Dan hebben wij deze informatie ook op papier voor je. Vraag er gerust naar.

Verloskundigen de Ronde Venen