Praktijk

Daphne-zw2

Verloskundige – Echo – Anticonceptie

Daphne van der Heijden

BIG-registratienummer: 19914555403

Daphne van der Heijden

In 2008 mocht ik eindelijk beginnen aan de academie voor verloskunde in Amsterdam! 4 jaar later in 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Een studiekeuze waar ik nog steeds iedere dag blij om ben dat ik die gemaakt heb.

Na mijn opleiding heb ik eerst een aantal jaar in en rondom Amsterdam gewerkt. Maar toen ik 2 jaar geleden met mijn partner Roel in de Ronde Venen ben komen wonen heb ik de stad ingeruild voor de randstad en dorpen.

Dat maakt de cirkel weer rond want ik ben zelf ook opgegroeid in De Ronde Venen. Ik vind het heerlijk om hier lange wandelingen met onze hond Max te maken en in de zomer lekker met een boot de Vinkeveense Plassen op te gaan.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam in het vak en ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en bevoegd voor het plaatsen van spiraaltjes en implanons. Ondanks het feit dat ik al vele bevallingen heb mogen begeleiden, blijft het elke weer ontzettend bijzonder! Niet alleen vanwege de geboorte van nieuw leven, maar ook omdat iedere vrouw (en haar partner) anders is en je deel mag uitmaken van de meest intieme gebeurtenis in iemands leven. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Copyright Verloskundigen De Ronde Venen 2023