Cursussen


Zwangerschapscursussen op een rij

Vooral voor degenen die voor de eerste keer zwanger zijn, raden wij ten zeerste aan om een cursus te gaan volgen. Het is een goede voorbereiding op de zwangerschap, bevalling en het aanstaande ouderschap. Vele “ervaren” zwangeren volgen met plezier opnieuw een dergelijke cursus om e.e.a. op te frissen.

In ons Moeder & kind centrum beschikken wij over een grote oefenruimte en meerdere sfeervolle spreekkamers. Er is dan ook een uitgebreid aanbod van diverse cursussen in onze mooie oefen/voorlichtingsruimte. We hebben ze allemaal op een rij gezet voor jullie.

test-afbeelding

Bevallingscursus van 1 dag

Het is een theoretische zwangerschapscursus die op 1 zaterdag middag gegeven wordt. Tijdens deze cursus komen verschillende onderwerpen aan bod, zodat jullie samen goed voorbereid zijn op wat komen gaat. De cursus is heel erg no -nonsense, theoretisch en bevat een flinke dosis humor en het is wetenschappelijk aangetoond, zodat het ook uitermate geschikt is voor alle “aanstaande vaders”!


Lees meer

Zwanger & Fit

Op de dinsdag- en donderdagavond wordt de cursus Zwanger en fit gegeven door de (bekkenbodem)fysiotherapeuten.


Lees meer

Hypnobirthing

Wil jij graag meer ontspannen bevallen? Een HypnoBirthing zwangerschapscursus gaat je helpen om positief toe te leven naar de geboorte van jullie kindje. Deze cursus wordt een aantal keren per jaar aangeboden in ons Moeder & kind centrum.

HypnoBirthing is een zwangerschapscursus waarbij je leert op een veilige en stressvrije manier te bevallen. De geboorte is een normaal en natuurlijk proces en draait om jou , je baby én je partner. Deze methode is bijna synoniem voor ontspannen en relaxed bevallen, omdat er veel aandacht is voor ontspanning en je in de cursus veel oefeningen krijgt aangereikt die je helpen om zelf diep te ontspannen. HypnoBirthing is gebaseerd op de overtuiging dat alle baby’s in een sfeer van warmte en rust geboren mogen worden. En dat zwangeren samen met hun partner doormiddel van de juiste voorbereiding een mooie geboorte ervaring kunnen beleven.


Lees meer

Massage

Fleur van Hillegondsberg geeft heerlijke ontspannende zwangerschapsmassages in ons Moeder & kind centrum. Vraag naar de mogelijkheden op het spreekuur of pak een folder uit onze kast voor meer informatie.

Childbirth preparation

course in Englisch


Lees meer

EHBO cursus voor zuigelingen en kinderen


Lees meer

Copyright Verloskundigen De Ronde Venen 2023