ZWANGERSCHAP


Cursussen


Zwangerschapscursussen op een rij

Vooral voor degenen die voor de eerste keer zwanger zijn, raden wij ten zeerste aan om een cursus te gaan volgen. Het is een goede voorbereiding op de zwangerschap, bevalling en het aanstaande ouderschap. Vele “ervaren” zwangeren volgen met plezier opnieuw een dergelijke cursus om e.e.a. op te frissen.

Vanaf september dit jaar zitten wij in ons nieuwe pand op de Bozenhoven (naast de Hema). Hier beschikken wij over een grote oefenruimte. Er zal dan vanaf 1 september ook een uitgebreid aanbod zijn van diverse cursussen in onze mooie oefen/voorlichtingsruimte. We hebben ze allemaal even op een rij gezet voor jullie.

  • Informatieve cursus -> De cursus van zwanger naar bevallen is een cursus die speciaal georganiseerd wordt voor jullie samen. 4 lessen waarbij je samen met je partner klaargestoomd wordt voor de bevalling. De mogelijkheid van een verkorte cursus of misschien wel privé les zijn bespreekbaar. Deze cursus wordt op maandavond gegeven door Irene Compier.
  • Zwanger en Fit -> Op de dinsdag- en donderdagavond wordt de cursus Zwanger en fit gegeven door de (bekkenbodem)fysiotherapeuten. Voor of ná de les krijg je een half uur theorie, waarvan ook 1 les met partner. Meer informatie kan je vinden op  www.kerngezond.eu, ook om je aan te melden.
  • Yoga -> Op de maandagochtend wordt er Yoga gegeven door Yogapret. Zwangerschapsyoga om ontspannen je bevalling tegemoet te gaan of mama en baby Yoga, wanneer je kleintje geboren is. Voor meer informatie zie Yogapret
  • Hypnobirthing -> Praktijk Pure Verbinding komt 2 keer per jaar een cursus Hypnobirthing geven. Vertrouwen in de natuurlijke kracht van je lijf, ontspanning voor de bevalling en een rustige, kalme ademhalingstechniek.
  • Massage -> Elke maand komt Renee van praktijk Pure Verbinding en zaterdagochtend masseren. Op je buik genieten van een heerlijke massage kan dus ook bij ons in de praktijk!

Verloskundigen de Ronde Venen